» Kapitel 2 - Titanium

 

Denna kväll kan bli väldigt trevlig eller så blir det en flopp. Jag har träffat Harry en gång och så bjuder jag in honom på film''mys''. Eller var man ska kalla det, undra vad Niall tyckte om det hela.

''What were you doing out in the pouring rain Harry?'' Sa jag för att bryta tystnaden som hade uppstått.
''Um, I was just out for a walk, then it started to rain. I had loud music in my ears so I did'nt really look were I was going.'' Svarade han och skrattade lite.

Vi kom till hem till mig och Niall och vi alla sparkade av oss våra blöta skor.

''It's really beautiful here.'' Sa Harry och snokade runt i det stora huset. 
''What a view!'' Sa han innan någan av oss hann med att tacka för komplimangen.
''Thanks.'' Sa vi båda i kör. Det lönar sig ganska mycket med att ärva allt från sina föräldrar och Niall hade också stenrika föräldrar. Därför hade vi råd att bo ensamma i London, även fast ingen av oss hade en lön då vi pluggade. Vi är väldigt tacksamma.

''Okey guys, pick a movie.'' Sa jag och pekade på hyllan där det stod massa filmer. Både jag och Niall älskade filmer. De flesta kvällar såg ut såhär, vi drog och köpte snacks och latade oss i varsin mjuk soffa.
''Wow, that is a big collection.'' Sa Harry förvånad.
''Yeah, we are true movie fanatics'' Sa Niall och flinade lite.

Det slutade med att det blev en skräckis. Mina favoriter, jag gillar 'adrenalinet' man får av alla ljud i de filmerna. Storyn brukar oftast vara helt kass. En grupp ungdomar som ska till en skog och kampa, det visar sig att det finns ett hemsökt hus där och de delar upp sig -alla dör. (På ett ungefär). Vi alla tog en varsin plats i de två sofforna. Niall bredde sig såklart ut sig över en hel, med en chipspåse i ena handen och en 7-up i andra med ett tjockt duntäcke över sin kropp. Han brydde sig verkligen inte om att Harry var här. Jag satt upp benen i soffan och Harry satt med en arm över ryggstödet och den andra över armstödet han hade brevid sig. Filmen rullade igång och kvällen började riktigt bra.

''So Niall, what are you up to?'' Sa Harry medan reklamen rullade på den stora tv:en.
''Same as Cece, but we don't have the same internship. I guess that for the best, right Cece?'' Svarade Niall och skrattade lite.
''And why is that?'' Sa Harry förvånat.
''I think Niall meant that when we two are together we are very immature and we just play with each other all the time.'' Harry nickade och log stort, då märktes hans djupa smilgropar.
''Niall can you get me my ice cream in the freezer?'' Sa jag och Niall bara suckade djupt och barnsligt som svar. 
''I'll get it.'' Sa Harry och log. Vilken charmör.
''No you don't have to. I'll get it myself.'' Svarade jag och var påväg upp innan Harry tryckte emot med hans ena hand på min axel och gick mot köket, som nästan satt ihop med vardagsrummet. Det fanns ingen dörr.
''Thanks, it's in the third box.'' Sa jag när han kom fram till frysen. Han sträckte sig efter min Ben&Jerry som vi hade köpt tidigare. Fairly nuts, helt klart den godaste smaken. Harry kom tillbaka och gav mig glassen och precis då rullade filmen igång.
''Tack! Oh, I meant thank you.''
Harry skrattade till. ''What was that?'' 
''I'm from Sweden, and when I'm home I sometimes forget that I have to talk English. I guess Niall is used to it by now.''
''Nope.'' Sa Niall. ''But it is very funny sometimes, and especially when you are asleep.'' 
Jag skrattade lite medan jag skämdes.
''How long have you lived in england?'' Sa Harry.
''Um, I think it is seven years now.'' 
''Why did you move?''
''Um, it's a long story...'' Sa jag innan jag stannade upp och åt lite av glassen. ''My mom found a boy, they fell in love, he lived in London, and mom decided to move here with him.'' Niall kollade väldigt underligt på mig men nickade medgivande. Han visste att historien jag precis dragit var helt osann. Men den sanna historien skulle vara för lång och invecklad, och jag hade inte någon lust att berätta vad som hände med min bror för Harry som jag känt i en dag.
''Oh, well that's romantic. Where is she now?''
Jag blev stum, såhär långt hade jag inte tänkt ut min berättelse. Niall förstod det utifrån min blick.
''Shut up you guys, I can't hear the movie.'' Sa Niall för att dölja.
Jag nickade och log tacksamt mot Niall, han blinkade med hans vänstra öga som svar.

 
 Det dröjde inte länge innan Cece somnade. Jag brukade vara den som somnade först, men eftersom Cece var så trött och somnade först ville jag inte lämna Harry ensam med två nästan främmande personer som dessutom sov. Cece hade glidigt bort från sin ursprungliga plats hon satt på från början, nu låg han halft över Harry. Jag väckte henne inte då hon sov så djupt, dessutom såg jag att Harry inte hade något emot det. Filmens eftertexter började rulla då filmen var slut. Harry kollade på klockan och bröt tystnaden.

''I have to go, I have work tomorrow. As always...'' Sa Harry.
''Yeah I see.''

Cece vaknade av våra röster då hon vaknar väldigt lätt. Hon kollade upp och jag såg att hon mötte Harry's blick och hon insåg att hon hade somnat på hans bröst som hon kramade om. Det såg ut som en pojkvänflickvän sak.

''Omg, I'm so sorry Harry! I did'nt mean to fell asleep on you...'' Sa hon och rodnade. Jag bara skrattade åt henne. 
''Cece, it's okey.'' Sa han och höll om hennes överarm.
''Your girlfriend going to be pissed if she finds out.'' Sa hon oroat och jag slutade flina.
''Witch girlfriend?'' Svarade han lite kaxigt och blinkade med ena ögat innan han började gå mot utgången. 
Cece kollade på mig och jag viftade med händerna mot Harry, Cece fattade att jag ville att hon skulle följa efter, vilket hon också gjorde.

 
En liten cliffhanger såhär i andra kapitlet!
Kör på 5+ kommentarer igen!


Matilda
26 Augusti, 2013 - 17:55

God va bra!!!

lisa
26 Augusti, 2013 - 17:55

Men så bra !

mr allan
26 Augusti, 2013 - 17:55

meeeeeeeer kötta

sara
26 Augusti, 2013 - 17:55

jättebra meeer::):):):

allan junior
27 Augusti, 2013 - 17:55

hej jag är ny här skriv mer

allan junior
27 Augusti, 2013 - 17:55

hej jag är ny här skriv mer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo