» Kapitel 3 - Titanium

 Jag kollade bak lite diskret och såg att Cece följde efter mig mot dörren. Jag satte på mig mina skor och ställde mig vid deras dörr.

''This was nice.'' Sa jag.
''Yeah, sure, but I fell asleep. Sorry... Again.''
''I'ts cool. I hope we can do this again. On a real date. Tomorrow night? You, me, fancy restaurant?''
''I'd love to.'' Svarade Cece och jag såg hennes leénde bli större och större.
''I pick you up at seven.'' Sa jag innan jag lämnade en puss på hennes kind och gick ut. Jag vände mig om och såg hur hennes kinder blev rosa. Dörren stängdes bakom mig och jag hörde ett ljust tjejigt skrik och bara log lite snett för mig själv.

~

 Jag vaknade till och tryckte på hemknappen på min iPhone. Där stod det ett alldeles för högt tal.

''FUCK. ME'' Skrek jag ut med mellanrum och väckte även Niall.
''You have to be kidding?'' Sa han oroligt och förstod att vi hade försovit oss.
''This is'nt happening. FAN.''

Vi båda sprang till våra rum från vardagsrummet där vi hade sovit. Gårdagen hade gjort att jag glömt ställa klockan och somnat om direkt när Harry hade lämnat. Jag satte på mig första bästa svarta jeans och en oversize vinröd tröja och drog upp ärmarna så de vilade på mina armbågar. Jag drog igenom håret med mina fingrar, i all hast drog jag nått drag med mascaraborsen över mina ögonfransar. Jag slet åt mig telefonen, drog på mig mina vita sletna converse och var ute ur dörren. Då insåg jag att jag lämnat utan att säga hejdå till en minst lika stressad Niall.

''Bye Niall! Good luck!!'' Skrek jag när jag åter igen öppnade dörren, innan jag hörde hans svar slets dörren åter igen.

~

Under lunchen kunde jag inte annat än att tänka på Harry, som tur var hade han godtagit min ursäkt angående att jag var någon timme försenad. Han förstod nog varför. Jag var fortfarande generad över att jag hade somnat på hans bröst förgående kväll, men han hade nog inte något emot det eftersom han bjöd mig ut på något som jag antog var en dejt.
Hela dagen gick helt okej fort. Jag såg verkligen fram emot utekvällen med Harry. Vid fyra var det okej att jag gick hem. Det hade bara blivit nån timmes jobb idag.

När jag kom hem var det låst och jag kunde inte hitta Niall i huset. Antar att hans jobbiga chef hade tvingat honom att jobba övertid då vi båda blev sena till våra jobb. Jag tog det sista ur min ben&jerry och satte mig framför den stora tv:n till ett avsnitt av Greys anatomy. Efter ett avsnitt hade klockat blivit halv sex och jag kände att det var dags att göra mig i ordning. Jag började värma upp min locktång medan jag drog några enkla drag med mascaraborsten över mina fransar. Niall hade alltid tyckt att jag inte skulle ha så mycket smink, så ända sen han berättade det brukar jag nöja mig med lite mascara. Locktången hade slutat blinka rött, vilket betydde att den var klar för användning. Mitt långa och tjocka hår tar dock väldigt lång tid att locka. När jag hade kommit halvvägs öppnade Niall dörren med hårda kliv. Han släpade fötterna efter sig och verkligen kastade sig ner i soffan. Jag ställde ner locktången på bordet framför mig och härmade hans rörelser och kastade mig ner på soffan, på honom.

''Well hello on you too?'' Sa jag med ett retligt leénde.
''Hi Cece.'' Svarade han kort.
''Wow, someone got PMS -and it's not me this time''
''I'm sorry, it's just...''
''Your boss?''
''Mhmm'' Nickade han instämmande.

Jag pussade honom lätt på kinden då han fick ett leénde på sina perfekta läppar. Jag satte mig ännu en gång framför bordet och fortsatte locka resten av halvan.

''Oh, now I remember! You'r going out with prince charming later'' Nästan ropade Niall till mig och skrattade åt sitt egna skämt. Jag bara flinade åt hans ordval.

~

Precis klockan sju såg jag Harry rulla in på gatan vid huset. Han körde en svart stor Range Rover och punktlig var han. Han klev ur bilen och gick mot dörren, jag lät honom ringa på innan jag sprang iväg i soffan och låtsades greja med annat än och vänta på att han skulle komma. Niall öppnade glatt dörren.

''Hi mate'' Sa han innan dörren var helt öppen.
''Hello, um..''
''I know. Cece! C'mon for god sake'' Skrek Niall efter mig.

Det märktes att Niall förstod att jag spelade lite svårflörtad, men när han hade ropat på mig kom jag gåendes. Harry log stort när han såg mig och det skymtades smilgropar i hans kinder.

''You look beautiful''
''Thank you, Harry. You don't look that bad you either''
''Can you love birds just go already so I can eat?''

Vi båda skrattade åt Niall. När vi vände oss om kände jag Harrys hand lutandes mot min svank. Jag visste inte om jag gillade det eller ej, då jag bara känt honom i två dagar men jag lät honom hållas. Vi vandrade mot Harry's stora bil och han öppnade dörren åt mig som en gentleman för att sedan stänga den när jag satt mig ner. Han sprang smidigt runt bilen och det var först då jag kollade på hur vacker han faktiskt var. Han hade en uppknäppt kavaj med en ljusblå skjorta under och beiga chinos. Han log snett när han satte sig i bilen och kollade på mig.

Han körde iväg med bilen och jag började bli väldigt nyfiken och otålig.
''So where are you taking me?''
''Mcdonalds'' Jag visste inte hur jag skulle reagera när jag hörde svaret så jag kollade knepigt på honom och satt tyst.
''It was a joke hun, relax'' Skrattade han till och placerade sin hand på mitt lår och kollade djupt in i mina ögon.
''Wow, eyes on the road prince charming'' Jag flinade till lite då jag insåg att jag i princip hade citerat det Niall hade sagt tidigare idag, men han gjorde som jag sa och placerade båda händerna på ratten, suckade lätt och kollade ut på vägen.

Vi rullade in på en fin restaurang och Harry körde fram bilen till en kort kille i kostym. Harry hoppade ur bilen och kastade nycklarna till den korte killen som fångade dem kvickt, sedan sprang han ännu en gång runt bilen för att öppna dörren åt mig.


''My lady'' Sa han med ett snett leénde samtidigt som han sträckte fram en hand och bugade lite smått. Jag flinade stort och skrattade till lite åt hans töntiga sida.
''You have a really beautiful smile.'' Sa han och jag begravde mitt ansikte i mina händer.
''Don't hide that beautiful face, c'mon, let's get inside.'' Han tog sin vänstra arm runt min sida och jag kunde känna hans värme mot min kroppp. ''Don't scratch it'' Sa han till den killen i kostymen som jag antog var en parkeringsvakt av något slag. Han såg väldigt nervös ut, han kanske var ny här.
Dörrvakterna öppnade dörrarna samtidigt åt oss och vi tog oss in på en röd lång matta, jag blev helt stum av restaurangen. Den var så fin, och förmodligen väldigt dyr...
''You did'nt have to do this, it look so expensive.''
Harry ställde sin långa kropp nära min och kollade mig djupt i ögonen. ''I wanted to.'' Han böjde sig ner för att kyssa mig, det var då jag kände att saker och ting gick väldigt fort. Våra läppar var några centimeter ifrån varandra, precis då kom det en servitris och avbröt oss.
''Table for two?'' Sa hon glatt. Harry försökte att inte se irriterad ut, men han gillade nog inte att hon avbröt precis då.
''Mhm, Styles.''
Hon knappade in namnet på datorn framför sig, sedan ledde hon oss till ett runt och väldigt avskilt bort i hörnet. Harry var väldigt snabb med att dra ut stolen till mig och sedan sprang han runt bordet för att slå sig ner själv.
''Here are the menu's for the evening'' Vi fick ett varsitt exemplar. Hon klistrade på ett stort leénde innan hon lämnade oss ensamma vid bordet. Det var fint dukat med en ros och ett långt vitt stearinljus.
''This is so nice of you Harry.'' Jag log stort och det gjorde även han, då kom dom där fina smilgroparna fram igen. ''I've actually never been on a date before.''
''Oh, I've been to tons'' Min haka slog i bordet av häpnad av hans svar innan han utbröt i skratt. ''I'm joking Cece.''

 

 10+ kommentarer till nästa!


allan junior
28 Augusti, 2013 - 07:29

skriv mer då fett med fett bra

sara
28 Augusti, 2013 - 07:29

sjukt bra meeer:)

LIsa
28 Augusti, 2013 - 07:29

meeer :D så bra!

Emelie
29 Augusti, 2013 - 07:29 / BLOGG: http://pinkwhind.blogg.se

OMG!! I LOVE IT!!

Anonym
02 Augusti, 2013 - 07:29

fortsätt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo