» Kapitel 6 -Titanium

 ''Would you like to see a movie with me later? x.'' Mina läppar formades direkt som ett leénde. Harry gjorde mig så glad.

''On one condition, I pick the movie, x.''

''Yea I can live with that ;) I pick you up at seven x.''

Jag kollade på klockan och den hade redan blivit fem, den här dagen hade verkligen flugit förbi. Jag kände att jag behövde äta något innan Harry kom förbi. Jag smög iväg till köket samtidigt som jag kollade efter Niall, han satt vid köksbordet och tuggade på ett äpple och skrollade på hans telefon.
''So being healthy is your thing now?''
''Not really, I was hungry and I could'nt find any food anywhere and I'm a lousy cook and I did'nt want to wake you up because I thought you were asleep and... Jag skrattade lite åt hur han bara pratade på, det märktes att han var nervös över något. ''What?'' Sa han när han märkte att jag skrattade åt honom.
''Nothing. Niall I'm sorry over how I reacted before, I know you care for me and that is what friends do but I am so tired and pissed off on the guys who did this to me.'' Jag pekade mot mitt ansikte.
''I understand and I'm sorry too, for running out like that.'' Jag besvarade hans ursäkt med ett leénde.
''No food huh?'' Avbröt jag konversationen med.
''Nothing, I'm starving.''
''Pizza?''
''You bet.''

När vi hade ätit upp hela pizzan låg vi utslagna på en varsin soffa. Jag hade kunnat somna på stället på några sekunder, men det som höll mig vaken var tanken på att jag skulle få spendera kvällen med Harry, jag kollade på klockan och det var 30 minuter kvar tills han skulle hämta mig. Jag skuttade upp från soffan och Niall kollade undrande på mig.
''Why so exited?''
''Harry picking me up for a movie night in 30 minutes, I'm going for a shower.''
''Oh..''

När jag hade fräschat upp mig med en dusch var klockan kvart i sju. Jag gick in på mitt rum för att hitta en okej outfit. Handduken ja hade virat in runt mig kropp for ned på golvet och jag snurrade in den i mitt hår i hopp om att det skulle torka på 15 minuter. Jag satte på mig matchande underkläder, det var då jag hörde en raspig röst bakom mig.
''Nice view.'' Där i dörröppningen stod Harry och mina kinder hettade genast till. Hur länge hade han stått där?!
''Get out!!'' Jag drog ur den fuktiga handduken ur mitt hår och kastade på honom. Ett stort flin var hela tiden på Harrys läppar men han gjorde som jag sa och gick ut från rummet. Jag drog snabbt upp mitt hår i en slarvig knut. Sedan drog jag över svarta leggings på mina smala ben och på det fick det bli en ljusbrun stor blus som gick precis under rumpan. Till det tog jag mina bruna skor som såg ut som kängor med klack.

När jag kom in i vardagsrummet satt Harry och Niall i en varsin soffa och småpratade. Jag hade inte lagt märke till det innan men nu såg jag hur fin Harry var, som alltid. Han hade en ljusblå skjorta som var uppknäppt väldigt lågt och till det svarta skinny jeans och sletna bruna skor, och det där halsbandet han alltid bar, ett silvrigt pappersflygplan. Det gjorde mig nyfiken.

Jag harklade mig så killarna skulle se att jag kommit in i rummet, två huvuden vändes åt mitt håll och Harry sken upp när han såg mig, det gjorde mig glad. Han ställde sig upp och mötte mig i en ordentlig kram, utan att jag tänkte på det åkte mitt ena ben upp i luften som i romantiska filmer och mitt huvud borrades ner vid hans hals, jag ville inte släppa taget.

''Hi there curly'' Sa jag lite ironiskt och Harry skrattade lite åt mig.
''Hello there...'' Jag skrattade åt hans försök att komma på ett smeknamn. Vi släppte sedan taget om varandra och jag gick bort till våran filmhylla för att ta med en film hem till Harry. Jag hade redan bestämt mig för ''Love actually''. Jag gömde filmen lite lätt bakom min rygg så Harry inte skulle se.
''Sooo, what movie it is?'' Frågade han lite diskret och försökte luta sig åt sidan för att se vilken film jag höll i.
''It's a secret. You'll se later.'' Han gjorde någon oseriös sur min mot mig och korsade sina armar.
''Not fair.'' Sa han med en gnällig bäbisröst. Jag ställde mig på tå för att ge honom en löjlig puss på kinden och hoppades på att han skulle skina upp och visa sina vackra smilgropar för mig. Precis som jag väntat mig skrattade han till och tog mig i handen ''let's go.''
''Bye Niall!'' Hann jag ropa innan Harry drog med mig ut till hans bil.

Vi parkerade på en väldigt fin parkering, det var ingen tvekan om att Harry tjänade bra, är man läkare så är man. Jag hade förväntat mig ett stort flott hus men vi kom fram till ett lagomt stort gulligt hus. Det såg ganska gammalt ut, men det var ändå fint. Det var byggt i tegelstenar och såg ut att bara ha en våning. Harry låste upp dörren och larmade av. När vi kom in möttes jag av ett väldigt fint hus, det var vitt och stilrent. Det var verkligen inte såhär jag förväntade mig att det skulle se ut när vi stod på utsidan. Vi båda sparkade av oss skorna och jag kollade mig häpet omkring, det var så fint.

Tack för all feedback, 9+ till nästa!
 


Johanna
06 September, 2013 - 17:59 / BLOGG: http://imaginebyjohanna.blogg.se

Du är så bra tjejen!!

olivia
06 September, 2013 - 17:59

omg mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Sofie
06 September, 2013 - 17:59

ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR DEN!! MEEEER!!!

sara
06 September, 2013 - 17:59

awesome meeer:):)

Anonym
06 September, 2013 - 17:59

hej mer tack

baralillajag
06 September, 2013 - 17:59

Jättebra :D

LISA
07 September, 2013 - 17:59

MEEER :'D

Linnea
07 September, 2013 - 17:59

Jättebra meeer:):)

Justin
08 September, 2013 - 17:59

mooore


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo